Bestelpagina op jouw website!

Speel NU in op de recente ontwikkelingen. We zien dat op diverse plekken in de wereld de restaurants en winkels hun deuren moeten sluiten. Vandaag (16 maart 2020) is ook voor Curacao besloten dat de horeca gesloten wordt. Take out en bezorgen is echter nog wel mogelijk! Speel hier snel op in door een eenvoudige bestelpagina te maken op jouw website. Je kunt er ook voor kiezen om een volledige webshop op jouw website te zetten. Deze kunnen wij ook voor je invullen.

Heb je nu extra tijd over om aan je website te werken? Bijvoorbeeld aan design, technische aspecten, content uploaden of vindbaarheid? Schakel de professionele hulp in van een van de remote professionals op Curaçao. Via videoconferencing kun je dus snel stappen maken om straks een goede website te hebben als we straks weer in normaler vaarwater terecht komen!

Neem vandaag contact op via info@curacaomarketing.com of bel naar +599 9 670 3989 om snel aan de slag te gaan met jouw website!